Dom ProduktyHydroksyetyloceluloza

Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny

Orzecznictwo
Chiny Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Certyfikaty
Chiny Shanghai Honest Chem. Co., Ltd. Certyfikaty
Im Online Czat teraz

Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny

Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny
Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny

Duży Obraz :  Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny

Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa handlowa: Honest
Numer modelu: H4000 H3000 H2000 H1000
Zapłata:
Minimalne zamówienie: 1000 kg
Cena: FOB US$4/KG~ FOB US$5/KG
Szczegóły pakowania: 25 kg / worek
Czas dostawy: 15-20 dni
Zasady płatności: TT L / C Western Union
Możliwość Supply: 300MT / MIESIĄC

Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny

Opis
Wygląd zewnętrzny: Biały lub żółtawy proszek Nazwa produktu: Hydroksyetyloceluloza HEC do kosmetyku podobnego do natrozolu
Surowiec: Rafinowana bawełna Podanie: zagęszczacz, emulgator, błonotwórczy, spoiwo, dyspergator, koloidy ochronne
Korzyść: Łatwe rozpuszczanie, doskonała zdolność zagęszczania
High Light:

Proszek hydroksyetylocelulozy HEC

,

balsam HEC w proszku z hydroksyetylocelulozy

,

bezwonny proszek hydroksyetylocelulozy

              Kosmetyczny balsam hydroksyetyloceluloza HEC, szampon, odżywka do włosów

 

 

【Krótkie wprowadzenie:?Nazwa: Hydroksyetyloceluloza Skrót: HEC

Wzór cząsteczkowy: [C6h7O2(OH)3-x〖OCH(OH)CH3〗x]n

【Charakterystyka】

 

Hydroksyetyloceluloza (HEC) to niejonowy, rozpuszczalny w wodzie polimer pozyskiwany z celulozy w szeregu procesów chemicznych i fizycznych.

Hydroksyetyloceluloza jest proszkiem o barwie od białej do jasnożółtawej, bez zapachu i smaku, łatwo rozpuszczalnym w gorącej lub zimnej wodzie, tworząc lepki żelowy roztwór.Gdy pH roztworu mieści się w zakresie od 2 do 12, roztwór jest dość stabilny.Ponieważ grupa hydroksyetylocelulozy jest grupą niejonową w roztworze wodnym, nie będzie reagować z innymi anionami lub kationami i jest niewrażliwa na sole.

Hydroksyetyloceluloza ma również dobrą zdolność błonotwórczą i aktywność powierzchniową.

 

?Wymagania techniczne?

 

1. Indeks techniczny

 

Przedmiot Specyfikacja
Lepkość Patrz Tabela 2
Wilgoć,% ≤7
PH w roztworze 6,0-8,5
Wygląd zewnętrzny proszek

 

Tabela 2. Specyfikacja lepkości roztworu HEC

 

Rodzaj Lepkość roztworu (Brookfield w 25°C,cps)
  1% 2% 5%
Wys. 4000 3400 - 5000 - -
Wys. 3000 2600 - 3300 - -
H 2000 1500 - 2500 - -
wys. 1000 800-1500 - -
MH 5000 - 4500 - 6500 -
MH 2000 - 1500 – 2500 -
MH 300 - 150 – 400 -
MH 100   25 - 105  
lewa 300     250 - 400
lewy 100     75 - 150

 

 

3.Aplikacje

 

 

HEC w branży kosmetycznej:

 

Klasa kosmetyków HEC ma dobrą wydajność pleśni, funkcję systemu modyfikacji zagęszczania i reologii,

dobra retencja wody, tworzenie filmu, aby finalny produkt był pełen efektów wizualnych i wszystkich niezbędnych właściwości użytkowych.

 

Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny 0

 

 

4.Opakowania

 

Hydroksyetyloceluloza Produkt pakowany w wewnętrzną torbę polietylenową wzmocnioną 3-warstwową torbą papierową lub beczkę papierową lub pudełko papierowe o masie netto 25 kg na worek.

 

  Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny 1

5.Transport i przechowywanie

 

Chronić produkt przed wilgocią i wilgocią.

Nie łącz go z innymi chemikaliami.

 

6. Przepływ produkcji

Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny 2

Kosmetyczny balsam HEC Balsam hydroksyetylocelulozowy w proszku bezwonny 3

Szczegóły kontaktu
Shanghai Honest Chem. Co., Ltd.

Osoba kontaktowa: admin

Tel: +8618516512831

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)

Inne produkty